KOTISIIVOUS

Marjutin kotisiivouspalvelu tekee siivouksesta ehottomasti viikon toiseksi parhaan päivän! Mikä on sitten paras? Katso ja tilaa kotisiivous helposti netistä. Hinta alk. 25 €/h

Tarkista siivouspalvelumme saatavuus alueellasi

Siivousmenetelmät

1. kuiva menetelmä poistaa pinoilta irtolian kuten lattian lakaiseminenkin, sekä imurointi, mopit, siivousliinat sekä lattialastat. Kuivassa siivouksesa ei tarvita siivouspesuaineita.

2. Nihkeät menetelmät tarkoittaa sitä, että siivous tehdään pelkällä vedellä ja pesuaineita ei tarvitse käyttää.

Ja jos käytetään pesuainetta, niin laitetaan vähän yleispesuainetta.

3. kostealla menetelmällä poistetaan pinnoilta nestemäistä irtolikaa tai jo kiinnittynyttä likaa. Oikein suoritettuna raskaampi kuin nihkeä menetelmä on tehokkampi.

4. Märkä menetelmä poistaa tehokkaasti runsaan kiinnittyneen lian tai erilaiset pinttymät. Märkäpuhdistukseen on raskasharjat ja koneet apuna ja yleensä yleispesuaineita- tai vahvempia pesuaineita käytetään silloin.

5. Pesu on tehokkain puhdistusmenetelmä kiinnityneen ja pinttyneen lian sekä tahrojen poistamiseen.  Pinta on aina (huuhdeltava ja kuivata). Sitä käytetään yleensä perussiivouksen yhteydessä. Pesuun käytetään harjaa ja pesimiä.  Puhdistusaineet ovat ylensä yleispesuaineita tai tehokaammat ja vahvemmat aineet.

Copyright © 2021